"În viața mea nu mi-am permis să spun că exclud pe cineva din partid"

133
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat,, într-o conferință de presă, la Bistrița, că în viața sa nu și-a permis să spună că exclude pe cineva din partid, el declarând, totodată, că Elena Udrea și Monica Macovei au șanse să intre în noul BPN dacă vor fi votate.
Vasile Blaga a fost întrebat dacă a spus vreodată că o va exclude pe Monica Macovei din partid, așa cum susține contracandidata sa.


"În viața mea nu mi-am permis să spun că exclud pe cineva din partid. Eu mă bucur când vin oameni în partid, nu excludem oameni din partid. Am spus, în schimb, altceva, că e foarte bine ca atunci când nominalizăm oameni pentru funcții importante ei să ne cunoască partidul pentru că atunci nu l-ar critica atât de ușor după ce ajung într-o funcție aleasă sau numită în numele partidului. Niciodată nu mi-am permis să spun că o voi da pe dânsa (pe Monica Macovei - n.r.) sau pe altcineva afară. Dimpotrivă" , a spus Blaga.


Potrivit Mediafax, întrebat dacă Elena Udrea și Monica Macovei au șanse la funcții în BPN și care ar fi acestea, Blaga a răspuns: "Dacă le vor vota colegii, da. Eu nu știu la ce funcții doresc dânsele să candideze".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu mi-e frică de Voiculescu !"
Pagina a fost generata in 0.98 secunde