"Nu mi-e frică de Voiculescu !"

197
Președintele PDL Vasile Blaga a precizat că nu a pactizat cu liderii USL și că nu îi este frică de președintele de onoare al PC Dan Voiculescu, așa cum a sugerat contracandidatul său la șefia PDL, deputatul Elena Udrea. 

'Nu mi-e frică de dl Voiculescu! De fapt, nu mi-e frică de nimeni, ci numai de Dumnezeu, lucru pe care l-am spus în nenumărate rânduri', a subliniat Blaga, referindu-se la afirmațiile Elenei Udrea făcute cu prilejul prezentării, în fața democrat-liberalilor arădeni, a propriei moțiuni cu care candidează la conducerea PDL. Udrea menționa în contextul amintit că acest partid are nevoie de un conducător energic, cu spirit combativ, care să 'lupte' cu liderii USL și să nu îi fie 'teamă' de Dan Voiculescu.

Comentând atacurile lansate la adresa sa atât de Elena Udrea cât și de Monica Macovei, Vasile Blaga a menționat că 'nu trebuie săpate tranșee acum' care, ulterior, 'vor fi greu de trecut'.

'Părerea mea este că nu trebuie săpate tranșee acum, tranșee care ulterior vor fi greu de trecut. (...) Când nu ai soluții mai apelezi și la astfel poziții. Eu mi-aș dori ca în Biroul Național să se regăsească toate curentele care au participat la competiția internă ce se va încheia pe 23 martie', a subliniat liderul democrat-liberal, citat de Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1707 secunde