"Președintele partidului trebuie să stea doar la Modrogan și să cenzureze premierul"

176
Viitorul președinte al Partidului Democrat Liberal va trebui să ocupe doar funcție executivă în partid a susținut Vasile Blaga marți seara, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde și-a prezentat moțiunea ''România dreaptă, politici dincolo de lozinci'', cu care candidează la Convenția din 23 martie.

''Dacă vom câștiga alegerile generale, președintele partidului trebuie să stea în Modrogan și să cenzureze premierul și miniștri pentru că partidul trebuie să conducă guvernul și nu invers. Dacă vom câștiga alegerile și veți dori ca eu să fiu premier altcineva va trebui să vină la conducerea PDL'', a afirmat Blaga.

În aceiași ordine de idei Vasile Blaga a subliniat că își dorește să readucă partidul la guvernare, în 2016, prin forțe proprii.

''Eu îmi doresc să intrăm la guvernare după câștigarea alegerilor și nu pe ușa din dos, ca o anexă. De altfel, am aflat acum două săptămâni că vreau să duc partidul la PSD. Acum, de vreo patru zile se zice că vreau la PNL. Eu declar aici că voi duce partidul unit doar în Modrogan, cu imnul și cu sigla lui și-l ofer doar clasei de mijloc. Eu nu vreau să se rupă partidul'', a precizat Blaga.

El a susținut că va dubla numărul femeilor în viitoarea structură de conducere a partidului. ''În viitorul BPN voi dubla numărul femeilor, pentru că sunt sârguincioase și își fac treaba'', a spus Blaga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde