Johannis nu exclude posibilitatea ca parlamentari PDL să treacă la PNL

132
Johannis nu exclude posibilitatea ca parlamentari PDL să treacă la PNL - klausiohannis11361389809-1363354467.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, nu exclude posibilitatea ca parlamentari PDL să treacă la PNL, dar, în același timp, nu crede că Vasile Blaga și susținătorii vor trece la liberali.


"PNL nu a dus o politică de racolare, cum nici eu nu am fost racolat, am fost invitat, cum nici Mihai Stănișoară nu a fost racolat, ci primit. Este o diferență semnificativă. Dacă în continuare vor veni sau nu vor veni (membrii PDL n.r.), vom vedea. (...) Este aproape exclus să mai vină alți primari, cred că înscrierea primarilor a început și s-a terminat cu mine, din simplul motiv că un primar politic nu își poate schimba opțiunea, fără a-și pierde mandatul. Parlamentarii pot face acest pas, dacă este dorința lor", a declarat joi, într-o conferință, Johannis.


El a spus că în cadrul conducerii PNL nu s-a discutat despre o posibilă trecere a lui Vasile Blaga și a susținătorilor săi din PDL la PNL. "Nu am discutat așa ceva. Și nu cred că se poate presupune așa ceva", a spus Klaus Johannis. Prim-vicepreședintele PNL spune că partidul este deschis oricărui adept al ideilor de dreapta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4843 secunde