Interpelare pe tema privatizării CFR Marfă, adresată de parlamentarul Florin Gheorghe

93
Interpelare pe tema privatizării CFR Marfă, adresată de parlamentarul Florin Gheorghe - floringheorghe1353243482-1381400997.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PDL de Constanța, Florin Gheorghe, a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, instituția care este responsabilă de privatizarea CFR Marfă.




"În condițiile în care câștigătorul privatizării CFR Marfă și-a onorat cu atât de mare dificultate abia prima tranșă din prețul asumat, procesul de privatizare al acestei companii seamănă din ce în ce mai mult cu cel al privatizării Oltchim. Mai mult, știind că Grupul Feroviar Român nu poate onora plata prețului în termen, ați extins, până în anul 2014, termenul până la care se va face plata. Pentru a nu reedita trista poveste a privatizării Oltchim și în cazul CFR Marfă, vă rog să precizați în mod public, de câte ori veți mai extinde termenul de plată, ce obligații revin în continuare CFR și cum considerați că acesta va realiza investiții reale la această companie, în condițiile în care noul proprietar nu este solvabil nici pentru achiziția pachetului de acțiuni", a spus deputatul Florin Gheorghe. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3915 secunde