Ionuţ Moşteanu, cuvinte de laudă despre Ludovic Orban

345
Ionuţ Moşteanu, cuvinte de laudă despre Ludovic Orban - liderusr-1618507875.jpg

Articole de la același autor

Liderul deputaţilor USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, are cuvinte de laudă față de președintele PNL, Ludovic Orban. Spune că este un partener de nădejde și un politician flexibil și cu fler. Aceasta, în condițiile în care varianta Ludovic Orban premier a devenit dezirabilă pentru USR-PLUS, deși în urmă cu patru luni o respingea vehement.

„Eu zic că nu se poate merge mai departe cu Florin Cîțu premier. Și-a dovedit imaturitatea politică. Are de gestionat o coaliție de partide care participă la efortul de guvernare și astăzi a luat o decizie unilaterală, fără nicio consultare. Că era sau nu îndreptățită, asta e altă discuție. Vicepremierul Dan Barna a fost pus în fața faptului împlinit și asta nu este loial între parteneri”, a spus Moșteanu.

Întrebat dacă acum Orban a devenit o soluție, deși la formarea Guvernului, s-au împotrivit numirii acestuia în funcția de premier, Moșteanu a spus:

„În decembrie au fost multe zile de negocieri. Nu a fost o condiție sau o linie roșie care nu se discută. Au fost niște scenarii și din toate scenariile a ieșit câștigător pentru toți partenerii din coaliție acest scenariu cu Florin Cîțu premier, un Florin Cîțu în care noi vedeam un om curajos, care chiar vrea să facă reforme”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5225 secunde