Klaus Iohannis, din Elveția: „Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare”

126
Klaus Iohannis, din Elveția: „Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare” - iohanniselvetia-1631209868.jpg
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că investitorii elveţieni trebuie încurajaţi să vină în România într-un număr cât mai mare şi a transmis că chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare.

„Aspectele economice au constituit o parte semnificativă din dialogul pe care l-am avut cu domnul preşedinte (al Elveţiei, Guy Parmelin - n.r). Avem investiţii foarte importante şi de mare succes, investiţii elveţiene în România, şi acest trend va continua. Este clar că pentru a avea succes în continuare în această relaţie trebuie să încurajăm mai mulţi investitori.

Pot să vă spun că planifică domnia sa pentru anul viitor o delegaţie cu profil economic, pe care domnia sa o va conduce în România, pentru a explora alte şi alte oportunităţi pentru colaborare şi pentru firmele elveţiene şi l-am încurajat mult pe domnul preşedinte să organizeze această delegaţie. Vor avea tot sprijinul meu şi al colegilor mei pentru a găsi cele mai bune căi de promovare, iar chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un Guvern care merge mai departe. Chiar domnul ministru de Externe este alături de mine. Cei doi miniştrii de Externe au avut o discuţie foarte bună. Din acest punct de vedere, nicio îngrijorare”, a spus şeful statului, în conferinţa comună de presă cu omologul elveţian, Guy Parmelin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6681 secunde