Klaus Iohannis: Garantez că nu se vor tăia pensiile cât sunt eu președinte

205
1
Klaus Iohannis: Garantez că nu se vor tăia pensiile cât sunt eu președinte - klaus1410597603-1415738151.jpg

Articole recomandate

Indexarea pensiilor, care acum este vândută ca o majorare a pensiilor, este obligatorie prin lege, a declarat marți seara candidatul ACL, Klaus Iohannis, care a dat asigurări că nu va tăia pensiile dacă va ajunge la Cotroceni.


''De ce ați mințit pensionarii că le tai pensiile, domnule Ponta? Vreau să fiu președintele României, să avem o economie funcțională, când vom avea guvernul PNL. Să avem o economie funcțională scoasă din recesiunea băgată de Guvernul Ponta. Indexarea pensiilor este obligatorie prin lege, nu vi se face un favor, dragi pensionari, Guvernul este obligat. Vom avea o economie care funcționează cu guvern PNL, iar pensiile vor crește. Garantez că nu se vor tăia pensiile cât sunt eu președinte. (...) V-au trimis prin poștă, dragi pensionari, că eu voi tăia pensiile. A fost o campanie mizerabilă. Ați crezut că poștașul vă aduce o înștiințare, a fost o minciunică", a spus Iohannis, la Realitatea Tv.


Comentează știrea

iulia
12 noiembrie 2014
locuri sigure

Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5088 secunde