Klaus Iohannis prezidează ședința de guvern, de azi

223
2
Klaus Iohannis prezidează ședința de guvern, de azi - klausiohanniscotroceni-1484724473.jpg
Președintele Klaus Iohannis a ajuns, în această dimineață, la Palatul Victoria, unde va prezida ședința de Guvern. Presa a vehiculat că Guvernul va adopta astăzi o OUG privind amnistia și grațierea, în condițiile în care ordinea de zi a Guvernului nu este publică.


HotNews a relatat, citând surse guvernamantale, că Executivul va adopta, astăzi, o Ordonanță de Urgență care aduce o serie de modificari importante în legislația penală, dar nu este clară întinderea lor.


Potrivit sursei citate, ar urma să fie grațiate o serie de pedepse și, pe lângă grațiere, tot prin OUG, Guvernul va modifica legislația în ceea ce privește abuzul în serviciu, neglijența în serviciu, conflictul de interese și instituția denunțătorului. 


Președintele are dreptul, potrivit Constituției, să prezideze ședințele de Guvern.







Comentează știrea

Cetatean
18 ianuarie 2017
Otrava politică, johanis kw

El, johanis kw este un incapabil și incompetent ! Face numai rău, răspândește numai rău în jurul lui ! Pe unde a ajuns, numai rău a făcut, exemplu : pnl-ului, CRIN ANTONESCU, V V PONTA și nouă tuturor oamenilor, chiar soției lui, johanis carmen. El, johanis kw este o otravă care otrăvește totul in calea lui, JOS CU OTRAVA DIN FRUNTEA ȚĂRII NOASTRE, ROMÂNIA ! SUSPENDAȚI-L CÂT NU AJUNGE SĂ FACĂ RĂUL ȘI MAI MARE, CĂ PRELUNGIT DE STUL DE MULT NUMIREA GUVERNULUI ROMANIEI, PENTRU CA Johanis kw este unealta celor din afara României și împreună cu ăi de afară vrea / vor să facă numai și numai rău poporului român ! Nu-i mai dați salariu, că pleacă singur de la Cotroceni, pentru că el stă acolo doar pentru : bani, salariu gras, acumulare de bogății, plimbări în zone exotice și deplasasi la Sibiu și retur de 52×2=104 / an,sub forma cohortelor ! Deci este dușmanul românilor, Jos cu aceasta OTRAVA POLITICĂ, până nu-i prea târziu !

Cum ?
18 ianuarie 2017
" Profesorul " johanis kw !

Măi, guvernule ! Fi atent că johanis kw să nu-și însușească vreo casă / vilă de protocol ori vreo : mașină, bicicletă, avion, că peste câteva zile pleacă la Strasbourg, sau la Bruxelles și poate îi trebuie vre un mijloc de transport gratuit, că lui plac pomenile românești, dar nu și de români !? Domnule Sorin Grindeanu, aveți maaaaare grijă !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4464 secunde