La Medgidia, se vor construi locuințe noi

289

Articole de la același autor

În sala Casei de Cultură "I. N. Roman" din Medgidia, a avut loc o dezbatere publică ce a vizat introducerea în intravilan a unei parcele și lotizarea ei pentru locuințe.
În acest sens, primarul Marian Iordache a vorbit despre intenția administrației locale de a crea o zonă de locuințe cu funcțiuni complementare în extravilanul municipiului Medgidia, pe parcela nr. A43/5. El a explicat că terenul va fi dezmembrat în 59 loturi pentru locuințe individuale, cu suprafața de circa 400 mp fiecare, și trei loturi pentru crearea drumului interior. Astfel, în vederea executării de construcții se va scoate terenul din extravilan și se va introduce în intravilan.
"Această parcelă a devenit atractivă din punct de vedere imobiliar prin poziția pe care o are în planul localității, în prelungirea intravilanului municipiului Medgidia, între DN 22C și DJ 224, brăzdată de drumuri de exploatare interioare și de contur. Interesul investitorilor pentru această zonă a fost potențat și de dezvoltarea autostrăzii București - Constanța, care va duce la reducerea traficului pe DN22 C, drum limitrof terenului studiat", a spus edilul Marian Iordache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Falsuri grosolane la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4898 secunde