La propunerea lui Crin Antonescu, Cataramă a fost exclus din PNL

307
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, la finalul CNEx, că Viorel Cataramă a fost exclus din partid, la propunerea sa, pentru "știrbirea imaginii partidului" și "lezarea intereselor și imaginii partidului", precizând că excluderea a fost votată de 39 de liberali, doar 6 fiind împotrivă. De asemenea, s-au înregistrat 4 abțineri.
"Propunerea mi-am asumat-o eu. Ea a fost formulată de secretariatul general formal, dar din punct de vedere politic mi-o asum și, în ciuda faptului că există și părerea semibirocratică cum că ar trebui lăsată chestiunea asta să rezolve sectorul, eu cred că e o chestiune politică și nu una birocratică. Statutul permite CNEx să ia astfel de decizii împotriva oricărui membru aflat în situația în care se afla domnul Cataramă, așa încât este o decizie politică pe care trebuie să ne-o asumăm și, în orice caz, eu mi-o asum", a spus liderul liberalilor.
Crin Antonescu a precizat că motivele excluderii lui Cataramă au fost "știrbirea imaginii partidului, lezarea intereselor și imaginii partidului".
"E un set întreg de acțiuni ale domnului Cataramă de ani de zile, ele au culminat cu ceea ce s-a întâmplat în campania electorală și cu ceea ce s-a întâmplat la Congres, din punctul meu de vedere", a afirmat Antonescu.
Potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax, "Viorel Cataramă este plecat din țară toată săptămâna, nu are cunoștință despre decizia excluderii sale din PNL, susține că nu a fost invitat la nicio ședință, nu cunoaște motivele acestei măsuri și, prin urmare, nu poate comenta deocamdată această informație".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.353 secunde