Liberala Alina Gorghiu: PNL ar putea depune moțiune de cenzură

170
Liberala  Alina Gorghiu:  PNL ar putea depune moțiune  de cenzură - pnlmotiunedecenzuraalinagorghiu-1499430832.jpg

Articole de la același autor

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, că liberalii vor apela la toate pârghiile parlamentare, inclusiv moțiunea de cenzură, dacă Guvernul nu renunță la impozitul pe cifra de afaceri și la taxa de solidaritate.

"Le cerem domnilor Dragnea și Tudose să iasă public și să anunțe că renunță la măsurile care au bulversat mediul economic. Au trecut doar șase luni de la momentul în care PSD a câștigat alegerile și putem vorbi foarte clar de o criză bugetară gravă în România. Îi cerem domnului prim-ministru Tudose să facă rapid toate analizele pe care vrea să le facă, simulările pe care le tot promite după ce anunță măsurile și să se prezinte rapid în fața publicului și să anunțe ce mai rămâne în picioare din acest program de guvernare atroce", a declarat Alina Gorghiu.

În context, aceasta a mai spus că măsurile promovate de Coaliția PSD-ALDE au afectat echilibrul bugetar.

"În acest moment, vorbim de un echilibru bugetar zdruncinat și vorbim despre o bulversare a întregii societăți din România. În cazul în care PSD și ALDE nu vor renunța la aceste măsuri, PNL va apela la toate pârghiile parlamentare posibile, constituționale, regulamentare, pentru a bloca măsurile despre care vorbim. Vom putea ajunge inclusiv la o moțiune de cenzură", a precizat Alina Gorghiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5655 secunde