USL n-are nicio șansă la Ovidiu

Liberalii, acuzați că vor mai mult decât li se cuvine!

797
3
Liberalii, acuzați că vor  mai mult decât li se cuvine! - danpandichi-1349189411.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul localității Ovidiu, Dan Pîndichi, a vorbit pentru ziarul "Cuget Liber" despre situația existentă la nivelul consiliului local și despre motivele pentru care PSD și PDL au decis să meargă "împotriva firii", mai precis în necon-formitate cu prevederile protocolului USL. Pîndichi a explicat că atât social-democrații din Ovidiu, cât și democrat liberalii au avut foarte mult de suferit de pe urma strategiei agresive din campania dusă de PNL la alegerile locale, liberalii atacându-le inclusiv "rudele, prietenii și apropiații". 


"Au atacat până și părinții candidaților"

Referitor la presupusele tentative ale celor de la PNL Ovidiu de a readuce scaunul de viceprimar în interiorul USL, Pîndichi a menționat: "Momentan, nu există probleme în consiliul local, asta pentru că am decis să colaborăm cu PSD și să formăm o majoritate. Înainte au fost discuții pentru că existau trei poli, fiecare având aproximativ 30%. Știu că PNL încă negociază scaunul de viceprimar cu PSD, dar ei se chinuiesc să facă această negociere de ceva vreme. Din punctul meu de vedere, colaborarea la nivel local dintre PSD și PNL nu mai are nicio șansă. Cei de la PSD sunt supărați pentru că liberalii au dus o campanie urâtă. Există foarte multe orgolii și s-au întâmplat foarte multe lucruri în campanie peste care nu se trece ușor. Ovidiu nu este Constanța. Este un oraș mic, în care toată lumea se cunoaște cu toată lumea, există orgolii de familie, iar cei de la PNL au atacat până și părinții candidaților. Nu este nimeni obligat să colaboreze cu o persoană care a făcut astfel de acuze la adresa sa și a rudelor sale, orice ar spune protocolul de alianță. Vă dați seama cum s-au simțit acei părinți. Sunt oameni în vârstă, care nu au cunoscut astfel de situații până în prezent și care s-au trezit, dintr-o dată, ținta unor atacuri nejustificate".

S-a "sudat" colaborarea dintre PDL și PSD

Potrivit lui Pîndichi, reprezentanții PSD și PDL din consiliul local au o colaborare foarte bună, deoarece aceasta se bazează pe relațiile interumane de calitate.

"Atât noi, cât și cei la PSD am dus o campanie normală. Nu ne-am atacat niciodată. De altfel, ambele tabere au fost atacate de cei la PNL Ovidiu, știți foarte bine că a fost bătut primarul de atunci (n.r. - Dumitru Bocai), iar tinerii care purtau tricouri cu PSD erau agresați pe stradă. Mai mult de atât, noi suntem de părere că, atunci când faci campanie, ești omul partidului, însă când ai ajuns în consiliul local, ești dator față de oameni să faci administrație, oricare ar fi coloratura ta politică. Astfel, am decis că este mai înțelept să avem o colaborare. Primarul a încercat în primă fază să aibă un «vice» de la PSD, dar a forțat un pic consiliul local, pentru că nu avea majoritate. A negociat și cu cei de la PNL, deci liberalii nu-l pot acuza. Cu PDL a discutat târziu, pentru că a văzut că nu e cale de înțelegere cu liberalii. Protocolul lor prevede să fie totul 50/50, însă liberalii nu se mulțumesc doar cu 50%. Probabil că primarul și-a dorit să nu ajungă la mâna lor. Nu vorbesc aici de toți liberalii, ci doar de cei din organizația de la Ovidiu, care parcă au răutatea în ei", a precizat viceprimarul Pîndichi. 


Comentează știrea

constantean
3 octombrie 2012
corect

nu te cunosc vice dar esti om corect.sa ai sanatate sa poti lupta cu hotii de la psd.te vroiam in cta in locul godinacului nicusor.sa aud si in continuare de coloana ta.succes.

Harry Potter
3 octombrie 2012
Harry Potter and the Ovidiu Story

Esti magnific, ai depasit-o chiar si pe J.K. Rowling, autoarea lui Harry Potter. Citesc articolul si nu contenesc sa ma opresc din plans... ai atins maximul acolo cu "parinitii". Esti demential omule, dar de ce nu ai inserat in articolul tau si cate ceva despre terenurile de pe malul lacului Siutghiolului? Asa ca doar esti in slujba cetateanului...sa ne spui si noua cum de invarte Mitica colacul unui X6 cumparat cu greu din salariul de 30 mil pe care ia avut ca si primar? NU VA ESTE RUSINE, MAGARILOR, ATI VANDUT 5 KM DE TARM LA MALUL GHIOLULUI SI NU ATI PUS O PAVEA PE CALDARAMUL OVIDIULUI. ATI BAGAT TOTUL IN BUZUNAR, nu ca "fraierul" de Podaru care a investiti banii castigati din vanzarea terenurilor tot in Ovidiu. SUNTE-TI NISTE OAMENI DE NIMIC!!!

jean
3 octombrie 2012
pnl-ovidiu parditul talharilor

nul simpatizez pe acest Pandichi pt k a fost in slujba lui bocai care era un nemernic, dar ce spune in acest articol este perfect adevarat.......in pnl ovidiu si sustinatorii acestora sunt oameni de nimic , hoti,talhari,excroci......au cumparat voturi au transportat toti tiganii din ovidiu cu dubele la vot au batut copii pe strazi si tot nau castigat ,,, asa incearca si acum sa intimideze pe cei ce vor sa faca ceva pt ovidiu........au dat afara din partid oameni vechi care au fost trup si suflet pt pnl si au ramas scursurile,,,,ACEST PROST NUMIT HANGANU,,,, ANALFABETUL DE IULICA PIZZARUL care vrea si vice,,, EXCROCUL DE ALBINA care a fost candva vice.... GEORGE PUSCASU un distrus care a umblat pe la toate partidele,,,iar oamenii vechi din partid au fost fugariti si enumeram apropiatii lor care ia ajutat si sustinut in acele infractiuni de la alegeri toti infractori si hoti de clasa din ovidiu......FANE TIGANU,,,BABONETE INFRACTORUL ,,,HOTUL DE GHERASE ,,,, BAIAZID magnificul.......am ajuns de ras ne-am asociat numele pnl-ului cu acestor infractori.........FACETI CEVA PNL CTA SI SCAPATI PARTIDUL DE ACESTI INFRACTORI DA-TII AFARA PE TOTI SI SCAPATI SI DE ACESTE LICHELE DIN JUR CARE AU JEFUIT OVIDIU........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.424 secunde