Liberalii constănțeni bocesc în grup în urma lui Mazăre

1393
Consilierii PNL Ovidiu Cupșa și Dan Antonoaea-Zepa au susținut o conferință de presă al cărui subiect principal a părut a fi un bocet în grup la problemele lui Radu Mazăre.
Pe 11 martie, primarul Constanței spunea că, în baza unei ordonanțe dată de Guvern anul trecut, s-a instituit altă declarație unică privind impozitele și taxele. Edilul condamna faptul că, de la 1 ianuarie, cota din impozitul pe venit de la societățile care au sucursale, filiale sau puncte de lucru pe raza municipiului Constanța nu mai intră în bugetele locale.
"Încasările din martie sunt mai mici cu 60% față de februarie și martie anul trecut. Din impozitul pe venitul global, am încasat cu 60% mai puțin. Suntem în imposibilitatea de a ne mai desfășura activitatea. Trebuie să închidem Primăria", declara atunci Radu Mazăre.
Cu afirmații aproape trase la indigo au venit și cei doi consilieri ai PNL, susținând cu tărie faptul că, printr-o astfel de decizie, orașul Constanța este "discriminat" de actuala guvernare. Atât Ovidiu Cupșa, cât și Dan Antonoaea-Zepa au enumerat acțiunile prin care "actuala guvernare a redus fondurile alocate județului Constanța de șase ori".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Politică-Administrație : Scandal la vârful PNL Constanța
Miercuri, 23 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : "Fumurile" lui Mazăre...
Pagina a fost generata in 1.5928 secunde