Liberalii depun moțiunea "PSD guvernează la negru"

107
1
Liberalii depun moțiunea

Articole de la același autor

Deputatul PNL, Cristina Pocora, a anunțat, astăzi, că liberalii vor depune săptămâna viitoare prima moțiune simplă din această sesiune împotriva ministrului Muncii, Rovana Plumb, acțiunea vizând măsurile Guvernului în privința încurajării muncii la negru prin comasarea inspectoratelor de muncă. 


"Grupul PNL va depune săptămâna viitoare o moțiune simplă, prima moțiune din această sesiune. Ea îi este adresată ministrului Muncii, doamnei Rovana Plumb, și se intitulează <>. Aceasta este deviza pe care o vedem la tot pasul în toate acțiunile PSD (...) Pe 2 septembrie PNL a invitat-o pe Rovana Plumb să vină la comisie pentru a dezbate probleme care îi interesează pe cetățeni și proiecte de legi și ordonanțe pe care le promovează ministerul, dar de cinci luni de zile doamna ministrul se teme să vină la Comisia de muncă și preferă să vorbească ori pe holurile Parlamentului, ori în studiourile de televiziune, dar mai puțin în Parlament", a declarat Pocora, citată de Mediafax.


Deputatul PNL a precizat să subiectul moțiunii pleacă de la textul ordonanței Guvernului prin care este desființată Inspecția Muncii și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecția Socială, în locul acestora să fie realizat "prin comasare un mamut", respectiv Agenția Națională pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială.



Comentează știrea

carmen
5 februarie 2015
JOB ONLINE (PART-TIME, STUDENTI, PENSIONARI)

JOB ONLINE (PART-TIME, STUDENTI, PENSIONARI) Oferta este de maxima seriozitate. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Se incheie contract legal. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4515 secunde