Licitaţii la Primăria Constanța. Sunt atribuite zonele comerciale din Mamaia şi Satul de Vacanţă

616
Licitaţii la Primăria Constanța. Sunt atribuite zonele comerciale din Mamaia şi Satul de Vacanţă - licitatii-1621176110.jpg
Agenţii economici care doresc să vândă diverse obiecte sau să presteze anumite servicii pe perioada sezonului estival, în staţiunea Mamaia sau în Satul de Vacanţă sunt invitaţi la licitaţie deschisă.

Primăria Constanţa organizează pe 31 mai, la sediul din bd. Tomis nr. 51, licitație publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în cele două zone, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter sezonier pe domeniu public, în sezonul estival 2021. Este vorba despre activități fotografice, comercializare îngheţată la tonetă, activităţi sportive şi de recreere, închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale).

De asemenea, în data de 2 iunie, va fi organizată licitație publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanță, pentru activităţi de tipul comercializare legume - fructe, comercializare baloane, realizare și comercializare tablouri și caricaturi şi realizare tatuaje temporare. O altă licitaţie va fi organizată pe 4 iunie, pentru comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, pentru observaţii astronomice, statuie umană şi comercializare cărţi.

Taxa de participare, nerambursabilă, este de 100 lei pe amplasament şi tip de activitate. Documentele licitației se pot procura începând cu data de 19 mai, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4452 secunde