Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, atac la premierul Ponta

234
2
Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, atac la premierul Ponta - gheorghedragomir1-1439476973.jpg
Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, afirmă că aproape 80% din programul Guvernului Ponta este neîndeplinit iar restul are rezultate incerte, după aproape patru ani de când se află la Palatul Victoria. 

"Mandatul guvernului condus de Victor Ponta este notabil doar prin groaznic de rușinoasa situație în care a adus țara, România fiind singura țară din Uniunea Europeană condusă de un premier anchetat pentru spălare de bani și evaziune fiscală. Constatăm astăzi, după aproape patru ani de mandat, că ceea ce a promis Victor Ponta în campania electorală a fost sortit eșecului. Guvernarea PSD este lipsită de curaj și responsabilitate. Din păcate, Victor Ponta și guvernul social-democrat reprezintă un pariu pierdut", consideră deputatul liberal Gheorghe Dragomir.

Acesta este de părere că Guvernul Ponta a excelat în eșecul total sau stoparea unor reforme majore.

"Cel mai grav lucru este faptul că premierul Victor Ponta ne propune, din nou, un model economic riscant, axat pe creștere de deficit, cheltuieli bugetare exagerate și consum", susține parlamentarul PNL de Constanța.

Afirmațiile copreședintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, au la bază prezentarea, în mod eronat, de către premierul Victor Ponta, a succeselor guvernului PSD.

"Programul de guvernare social-democrat conține 159 de promisiuni dintre care 127 au fost uitate sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane. Mă refer aici la reducerea numărului de taxe parafiscale la jumătate, creșterea deductibilității cheltuielilor în cercetare și dezvoltare de la 20% la 50%, finalizarea autostrăzii Transilvania și a Centurii București la profil de autostradă, revitalizarea proiectului Canalului Dunăre-București, dezvoltarea satului românesc, încurajarea agriculturii ecologice sau promovarea proiectelor transfrontaliere care să asigure diversificarea accesului la resursele energetice de materii prime, în principal petrol și gaze. De asemenea, PSD anunța o serie de investiții private în construcția și dotarea de spitale noi, promitea subvenționarea accesului la internet pentru unitățile de învățământ din zonele rurale, înființarea a 50.000 de noi locuri în grădinițe și creșe până în anul 2016, reabilitarea centrelor istorice și dezvoltarea infrastructurii de acces către obiectivele turistice sau accelerarea absorbției fondurilor europene. Din păcate, toate au rămas la stadiul de promisiune pe hârtie sub guvernarea lui Victor Ponta", declară deputatul Gheorghe Dragomir.

Pe de altă parte, liderul liberal amintește și câteva dintre promisiunile guvernului PSD care vizau județul Constanța, rămase și ele neîndeplinite.

"În programul de guvernare, social-democrații se lăudau că vor relua oferta pentru realizarea reactoarelor 3 și 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă sau că vor perfecționa piața de certificate verzi, în vederea atragerii capitalului privat în investițiile din domeniul surselor regenerabile. Numai minciuni, în condițiile în care, în județul Constanța, au loc deja dezafectări de turbine eoliene", a mai spus parlamentarul PNL.

Comentează știrea

rex
14 august 2015
Lichelism!

O noua dovada ca turma capie a sasului au idei putine dar fixe!

Monica
16 august 2015
*

Aceasta este afacerea anului Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email:lapuste_monica@yahoo.com

Pagina a fost generata in 0.2369 secunde