Liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Evaluarea miniştrilor o face premierul”

99
Liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Evaluarea miniştrilor o face premierul” - ciolacuevaluare-1642706209.jpg
„Intervenţia fostului premier Mihai Tudose prin care a cerut demisia ministrului Energiei nu a fost una pentru normalitate”, a declarat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Am văzut comentariul. Evaluarea miniştilor, dacă dorim să trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul. Prim-ministrul, după ce are o evaluare asupra unui ministru, dacă doreşte sau nu să-l schimbe, vine cu acea evaluare în cadrul coaliţiei şi se iau deciziile, dacă se vine cu un eventual înlocuitor. Am văzut ieşirea colegului şi prietenului meu Mihai Tudose şi cred că am fost şi eu surprins, pentru că Mihai Tudose a fost şi el prim-ministru şi cred că şi-ar fi dorit o normalitate”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, înaintea unei şedinţe a liderilor coaliţiei de guvernare.

Pe de altă parte, a adăugat el, trebuie ţinut cont de expertiza pe care o are Mihai Tudose în domeniul economic şi energetic, iar dacă premierul ar avea o discuţie cu acesta s-ar clarifica multe lucruri.

„Dar, repet, ieşirea lui Mihai Tudose nu a fost una pentru o normalitate”, a transmis liderul PSD, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă în opinia sa ar trebui făcută totuşi o evaluare a ministrului Energiei, Virgil Popescu, Marcel Ciolacu a răspuns: „Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul într-o Românie normală şi europeană”.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2236 secunde