Marcel Ciolacu, în război cu Dacian Cioloș: „Când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?!

237
Marcel Ciolacu, în război cu Dacian Cioloș: „Când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! - ciolacu-1639672895.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD,, Marcel Ciolacu l-a atacat dur pe liderul USR, Dacian Cioloş, relatează Realitatea.net 


„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale!

PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!

Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.
.
Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar!
În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!

Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!
Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO - ca și guvernul pe care l-ai condus!”, a transmis Marcel Ciolacu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3001 secunde