Liviu Dragnea: "PSD nu va face guvern cu PNL"

344
1
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că, atât timp cât el va conduce partidul, PSD nu va face o alianță cu PNL și nu va vota un guvern tehnocrat. 


El a menționat că social-democrații au încheiată o alianță cu ALDE, împreună cu care speră să facă o majoritate și să formeze guvernul după alegerile din toamnă, chiar și în situația în care PSD nu va avea 50% din voturile electoratului. 


"Ce vă pot spune foarte clar este că PSD nu va face guvern cu PNL. Chiar dacă este dezamăgit și domnul Ponta, chiar dacă este dezamăgit și domnul Tăriceanu. PSD nu face alianță cu PNL. Și aș vrea să închidem su-biectul ăsta din punctul de vedere al PSD. PSD are o alianță cu ALDE, care nu se rupe", a explicat președintele PSD. 


Liviu Dragnea a mai spus că s-a "cam săturat" să dea răspunsuri la știri bazate pe lucruri care nu există, afirmând că, în situația în care colegii săi vor înțelege cine sunt adversarii, atunci PSD și ALDE vor obține mai mult de 50% în alegeri. 


"Și dacă colegii mei, prietenii mei, înțeleg că adversarii noștri sunt cu totul alții, nu noi între noi, atunci vom câștiga cu mult peste 50%, PSD și ALDE, la alegerile parlamentare. PSD, cât timp voi eu președinte, nu face guvern cu PNL. Este exclus. 


PSD nu va vota un guvern tehnocrat. Este exclus. Și sunt absolut convins că PNL nu poate forma o majoritate după alegeri. Asta înseamnă că majoritatea se va forma în jurul PSD. Asta cred eu acum", a concluzionat Liviu Dragnea.


Comentează știrea

Hollywood
11 iulie 2016
Jenant

Este jenant să asiști la acest circ tipic românesc: un condamnat penal pentru fraudă este președinte de partid, face și desface legi, alianțe parlamentare, dă sfaturi, amenință guvernul cu moțiuni de cenzură și așa mai departe. Îmi este foarte greu să înțeleg cum toate acestea sunt posibile. Și el și Bombonica aia de nevastă-sa au furat la 4 mâini, dovediți, dar pe Justiție o doare fix în pix. Plm.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde