Cum a fost lăsată fără telefon mobil o turistă din Mamaia

713
1
Cum a fost lăsată fără telefon mobil  o turistă  din Mamaia - furttelefondepeplajacopy-1468159705.jpg

Articole de la același autor

Un telefon mobil lăsat nesupravegheat pe șezlog i-a luat mințile unui minor din Constanța, care a decis că cel mai bine aparatul ar sta în buzunarul său. Zis și… furat! Ce nu știa însă tânărul este că oamenii legii nu vor trece cu vederea fapta sa și îl vor trage la răspundere, chiar dacă nu are cei 18 ani împliniți.

Chiar înainte de răsăritul soarelui, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Mamaia au fost alertați, de către o tânără turistă, despre faptul că, în timp ce se afla pe plaja din stațiune, o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil, lăsat pe un șezlong.

Polițiștii și jandarmii care acționează în zonă au făcut verificări în acest caz și la scurt timp au identificat un minor, bănuit de comiterea faptei. Bănuiala s-a transformat în certitudine când, în urma controlului corporal, a fost găsit, asupra minorului, telefonul mobil reclamat ca fiind sustras.

Păgubita și-a recuperat prejudiciul, iar polițiștii vor continua cercetările în acest sens pentru a stabili cum își va răscumpăra vinovatul fapta ilegală. 

Comentează știrea

Mihai
18 iulie 2016
...

Priviti individul cu portavocea. Isi face reclama pe nervii turistilor! Este inadmisibil acest gen de reclama! Nu o data au urlat minute in sir langa mine, cu portavocea fel de fel de indivizi si ma intreb este legal acest gen de reclama, nu-i poate opri nimeni?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde