Restaurantul Estival. Ieftin, bun și fără rival

584

Articole de la același autor

Care este primul lucru de care i se face dor unui român venit în vacanță? Mâncarea ca la mama acasă, ați spune. Stați fără griji! Restaurantul Estival se ocupă de tot! Situat în Mamaia Nord, în zona Butoaie, localul este alegerea perfectă pentru o vacanță plină de savoare, cu mâncare pentru toți pofticioșii. 


Pentru iubitorii gustului clasic, bucătarii de la Estival își pun în practică toată priceperea pentru a încropi mâncăruri tradiționale. De la supe și ciorbe, până la preparate din carne, spectrul alimentar este atât de divers, încât niciun mofturos nu va rămâne flămând. Chiar și pentru vegetarieni, oferta este la fel de tentantă. 


Dincolo de specificul românesc, restaurantul își etalează și produsele internaționale, cucerind tot mai multe segmente de consumatori dornici să experimenteze bucătăria de peste granițe. 


Și cum nicio masă nu e completă fără desert, în laboratorul propriu, cofetarii de la Estival pregătesc bunătăți pe alese. Produse de pa-tiserie și cofetărie, însiropate sau crocante, cert este că arată atât de bine, încât nu au timp să se fălească prea mult în tăvi. 


Și cum leneveala este cuvântul de ordine în vacanță, restaurantul Estival are ac și de cojocul celor care nu vor să ia la pas faleza pentru a mânca. Așadar, masa e servită direct la șezlong. Iar pentru cei care vor să se convingă cu ochii loc ce minunății ies din mâinile bucătarilor de la Estival, există una bucată autoservire, unde galantarele sunt o reală ispită. 


Și cum unii dintre noi nu pot renunța la pizza nici în vacanță, restaurantul Estival are soluția: pizza pe vatră, coaptă după o rețetă specială.


După o masă copioasă, răsplata vine la pahar. Datorită Beach Barului amplasat în buza mării, puteți savura o limonadă sau o bere rece. 


Fie că mizează pe produse cu tradiție mioritică, acompaniate de o servire impecabilă, fie că pune la înaintare prețuri mici, restaurantul Estival este cea mai bună alegere pentru ca vacanța de vară să vină la pachet și cu o experință culinară inedită. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4643 secunde