Polițiștii detașați pe litoral nu iartă pe nimeni. A început sezonul amenzilor

536
Polițiștii detașați pe litoral nu iartă pe nimeni. A început sezonul amenzilor - soferilasatifarabani-1468160573.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română a luat măsuri suplimentare pentru siguranța cetățenilor, astfel că a spus "Start" acțiunii "Litoral 2016", cu polițiști detașați în stațiunile de la Marea Neagră. 


Așadar, Poliția Română a acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor anti-sociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, astfel că 11.256 de polițiști au fost în teren. 


"În urma activităților, au fost constatate 6.158 de infracțiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulației sau de altă natură), iar 919 persoane au fost surprinse în flagrant delict. Pentru comiterea faptelor sunt cercetate 3.905 de persoane, iar alte 161 de persoane urmărite, dintre care 133 la nivel național și 28 la nivel internațional, au fost depistate. De asemenea, au fost aplicate 56.435 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.412.296 de lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de 262.515 lei", potrivit reprezentanților Poliției Române. 


Pentru petrecerea sezonului estival în siguranță, polițiștii recomandă persoanelor ca, indiferent unde își petrec vacanța, la munte sau la mare, să fie prudenți în relațiile cu persoanele nou cunoscute și "să nu se laude ori expună bunurile de valoare, deoarece, printre amabili și binevoitori pot întâlni și escroci". 


"Când mergeți la plajă, luați cu dumneavoastră sumele strict necesare pentru cumpărături sau plăți curente! Nu lăsați copiii să se joace nesupravegheați, mai ales în zonele aglomerate! Învățați-vă copiii că au voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră! Când parcați autoturismul, nu lăsați în interior genți sau sacoșe, chiar dacă nu conțin bunuri de valoare, deoarece pot atrage atenția infractorilor!", mai pre-cizează oamenii legii, într-un comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde