Atenție! Hoții dau iama în camerele de hotel și pe plajă

570
3
Atenție! Hoții dau iama în camerele de hotel și pe plajă - activitatipreventie-1468157857.jpg

Articole de la același autor

Pentru că vara este anotimpul în care polițiștii se confruntă cu un val de plângeri venite din partea turiștilor lăsați fără bunuri de hoții care acționează atât în spațiile de cazare, cât și pe plajă, oamenii legii iau măsuri urgente în acest sens. 


Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii stațiunii Mamaia au desfășurat, ieri și sâmbătă, activități de informare, menite să-i ajute pe turiști să aibă o vacanță în care să nu devină victima tâlharilor de la malul Mării Negre. 
Astfel, s-au derulatat activități de prevenire a furturilor din camerele de hotel, spații de cazare, din autovehicule, de pe plajă, în stațiunea Mamaia. 


Activitățile derulate fac parte din Planul de actiune Litoral 2016, privind respectarea prevederilor Legii 333/2003, a Priorității naționale și locale de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului.


Inițiativele oamenilor legii au constat în instruirea administratorilor hotelurilor și a personalului hotelier în vederea adoptării măsurilor de siguranță pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și din autoturisme, afișarea unor recomandări preventive la recepțiile hotelurilor și unităților de alimentație publică, precum și în alte locuri vizibile frecventate de turiști, dar și inițierea unor discuții cu turiștii aflați pe faleza din Mamaia. 


Obiectivul acestor acțiuni a fost informarea populației cu privire la măsurile de siguranță personală pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale furturilor.


Vestea bună este că astfel de acțiuni se vor derula pe tot parcursul Sezonului Estival 2016, pe întreg litoralul românesc.


Comentează știrea

Sorin
11 iulie 2016
Hotii isi permit

Daca nu ar fi fost lasi,romanii ar fi putut sa bage spaima in hoti,sarind impreuna la imobilizarea si zdrobirea oaselor,doar cat sa nu-I omoare,dar sa-i lase cu sechele pe viata. Sincer,nu mai cred in reabilitare pasnica,chiar si prin detentie. Astia trebuiesc loviti cu maxima brutalitate chiar de oamenii de pe strada,sa stie ca pe strada sunt doriti doar cei cinstiti.

Gelu
11 iulie 2016
hotomani

Dupa revolutie traditionalismul la romani se numeste infractionalitate.

marian
11 iulie 2016
preotie

cine este 'preotul' Eugen Tanasescu care debiteaza numai magarii , deserveste biserica ortodoxa sau ortohotia/, asa se invata la teologie?/ ce are de spus arhiepiscopul constantei despre acest fals preot!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5087 secunde