Dragnea, nelămurit de ce a fost schimbat ministrul Educației

137
1
Dragnea, nelămurit de ce a fost schimbat ministrul Educației - steliantanasedragneaextremvulner-1467970814.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada examenului de Bacalaureat.


"N-am înțeles foarte bine de ce a fost schimbat ministrul Curaj. Chiar n-am înțeles. Deci a întârziat pe câmpul pe luptă împotriva plagiatului și schimbi ministrul Educației în perioada Bac-ului. Nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada Bac-ului", a declarat Dragnea, la Antena 3.


Întrebat dacă i-a spus asta premierului Dacian Cioloș atunci când l-a sunat să-i comunice despre remaniere, Dragnea a răspuns afirmativ și a adăugat că discuția nu a fost una lungă.


"Pur și simplu am înțeles, am luat act, sunt destul de dezamăgit că cei doi — trei de care am tot vorbit public, în frunte cu ministrul Agriculturii, rămân în continuare. Eu cred că lupta împotriva neperformanței în agricultură este mult mai importantă decât întârzierea în lupta împotriva plagiatului. Eu cred că ministrul Educației trebuie păstrat măcar acum, în perioada asta. (...) În afară de declarații, nu prea s-a livrat ceva de la acest guvern", a spus liderul PSD.


Despre noii miniștri, el a menționat că nu-i cunoaște decât din vedere și a susținut că premierul a procedat la remaniere "din supărări personale".



Comentează știrea

bubulina bombonica
9 iulie 2016
inculpatii

Condamnatul Dragnea își dă cu părerea despre furtul numit plagiat. Dar el este specialist doar în furt de voturi. Mare idiot trebuie să fie cineva pentru a considera ca un ministru se schimbă ptr a pedepsi pe plagiatorul Ponta. Clasa noastră politică este plină de plagiatori, hoți, delicventi de drept comun, contrabandiști, tepari... spagari si mincinoși.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3099 secunde