Locuințe sociale pentru nevoiașii din Hârșova

687
1
Reprezentanții administrației publice din Hârșova vor inaugura, în scurt timp, un bloc ce cuprinde 112 locuințe sociale. Evenimentul va avea loc după ce vor fi finalizate și ultimele lucrări de racordare la utilități.
Potrivit primarului Tudor Nădrag, locuințele vor fi predate cazurilor sociale din oraș care au fost selectate cu mare atenție de o comisie specială din cadrul Primăriei.
"La noi sunt foarte multe cazuri sociale și mulți șomeri care nu își permit să-și cumpere o casă. Ajutorarea lor a fost unul dintre proiectele prioritare, un proiect pentru care m-am zbătut foarte mult să fie finalizat, lucru care, după cum se poate observa, mi-a reușit", a declarat edilul din Hârșova.

Comentează știrea

Mariana
26 octombrie 2011
..cazuri sociale?

..ce cazuri sociale? Toti nenorocitii, hotii, violatorii, fostii puscariasi sunt cazuri sociale. In majoritate tigani! Au masini mici, utilitare la mana a doua, cumpara cartofi, varza, ardei, porumb, animale din sate si le revinde unde poate. Femeile lor vand marfuri turcesti, cumparate din Europa-Bucuresti la tona,de cea mai proasta calitate si foarte ieftin! Si fac bani, nu gluma. Nu platesc apa, nu energia electrica. Ei fac legea noaptea pe strazi si in gradinile oamenilor. Intra in curte peste tine si iti culege pomii. Nu poti face nimic ca te ia la bataie. Acum la dam si locuinte sociale din buget. Adica din banii nostri!Toti fumeaza Kent, au case mari, este adevarat ca pe copii lor ii inscriu la locuinte sociale, sfideaza orice autoritate, ameninta in dreapta si in stanga! Am vazut cum se comporta un grup de tigani cu o patrula a politiei.Mai, maisa o ia la batate. Au facut calea intoarsa si i-a lasat mai departe sa joace barbut in spatele blocurilor, sa bea, sa urineze pe pereti, sa injure in gura mare si sa urle ca animalele.... Nenorocitii astia se vor muta in locuintele sociale. Au o mare calitate insa. Voteaza! Din anul 1996 voturile lor sunt hotaratoare pentru cine a castigat alegerile. Toti primarii s-au folosit de ei ca sa ajunga la ...placinte! Toti le-a dat locuinte sociale mai ales inainte de alegeri.... ca acum.... cei cateva sute de nemernici care se vor muta la bloc vor tine minte, ei si famiile lor, cine le-a dat casele si cui raman datori... daca contracandidatul vine cu mai mult, castiga....

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Porți deschise la Cetatea Carsium
Pagina a fost generata in 0.7732 secunde