Locuitorii din Costinești, invitați să completeze un chestionar în privința transportului public

449
Locuitorii din Costinești, invitați să completeze un chestionar în privința  transportului public - ctbuscostinesti-1649784123.jpg
Implementarea transportului public local de persoane în Zona Metropolitană este un obiectiv pe care mai multe primării din judeţul Constanţa îl au în vedere, dar şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac. Una dintre localităţile în care ar putea ajunge transportul în comun este localitatea Costineşti.

Reprezentanţii administraţiei locale au transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Costineşti, pentru ca localnicii să afle ultimele noutăţi.

„La mijlocul lunii trecute, împreună cu ceilalţi colegi primari din Zona Metropolitană, am participat la o întâlnire cu primarul Municipiului Constanţa, pe tema implementării transportului public local de persoane prin Zona Metropolitană Constanţa. Compania angajată de Primăria Constanţa pentru realizarea studiului de oportunitate privind reînfiinţarea ADI Transport ne-a transmis un chestionar care trebuie completat de cât mai mulţi locuitori ai comunei Costineşti, astfel încât noul serviciu de transport să fie dimensionat corect, iar dumneavoastră, locuitorii comunei, să fiţi beneficiarii unei linii de transport eficiente”, au transmis reprezentanţii Primăriei Costineşti.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.334 secunde