Administraţia locală din Cumpăna a strâns gunoaiele aflate la marginea comunei

231
Administraţia locală din Cumpăna a strâns gunoaiele aflate la marginea comunei - cumpanaridicaregunoi-1649784172.jpg
După ce în urmă cu câteva zile Cuget Liber relata despre problema deşeurilor aruncate la întâmplare în comuna Cumpăna, iată că acum administraţia locală s-a sesizat şi a început să strângă gunoaiele.

Totodată, reprezentanţii Primăriei Cumpăna fac apel la cetăţeni să nu mai arunce gunoaie la tot pasul şi să le colecteze pe acestea în tomberoane.

„Societatea de Salubrizare și Gospodărie Cumpăna a desfășurat sâmbătă, 9 aprilie 2022, o acțiune de igienizare și strângere a gunoaielor de pe terenurile situate la marginea comunei. Revenim cu rugămintea adresată locuitorilor comunei Cumpăna de a nu arunca gunoaie în locuri nepermise și de a sesiza orice astfel de acțiune ilegală! Totodată, facem un apel și către întreaga comunitate (cetățeni, asociaţii de proprietari și societăţi comerciale) să contribuie la realizarea curăţeniei în comună, prin acțiuni de îngrijire a spaţiilor din perimetrul imobilelor de locuit, precum şi a celor cu alte destinaţii. Suntem siguri că și dumneavoastră, la fel ca și noi, doriți să avem o comună curată în adevăratul sens al cuvântului, dar pentru a transforma această dorință în realitate, mai întâi de toate, trebuie să fim oameni, să fim uniți și înțelegători”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cumpăna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8591 secunde