Mariana Gâju dezminte acuzaţiile privind igienizarea sălii de sport

280
Mariana Gâju dezminte acuzaţiile privind igienizarea sălii de sport - cumpanasalasport-1649268807.jpg
De cele mai multe, ori cetăţenii localităţilor în care aceştia locuiesc îşi exprimă nemulţumirea faţă de administraţiile locale pe Facebook.

Un caz asemănător a apărut şi în comuna Cumpăna, acolo unde un părinte a criticat în mediul online ceea ce se întâmplă la sala de sport „Elena Frîncu”. Acesta este nemulţumit de condiţiile de igienă, care ar lipsi din sală şi din jurul acesteia.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a ţinut să clarifice, printr-un mesaj postat pe Facebook, faptul că lucrurile nu stau tocmai în felul în care părintele a prezentat situaţia.

„Vă aducem la cunoștință sesizarea unui părinte, apărută în mediul online, referitoare la condițiile de igienă din cadrul sălii de sport «Elena Frîncu» din localitate. Ca urmare a acestei sesizări, reprezentanții administrației locale au luat la cunoștință de îndată și au făcut verificări, iar drept dovadă vă informăm că în realitate lucrurile nu se prezintă în maniera gravă și denigratoare așa cum au fost afișate de autorul postării pe Facebook și că micile defecțiuni constatate la fața locului și care nu pun în pericol siguranța sanitară a copiilor au fost remediate.

Administrația locală și angajații sălii de sport au grijă în permanență ca toți cei care desfășoară activități în unitatea sportivă să beneficieze de cele mai bune condiții și, pentru a nu plana nicio urmă de îndoială, îi invităm pe toți cei interesați să vadă cu ochii lor realitatea din toate centrele sportive ale comunei noastre și care sunt cu adevărat condițiile de care se bucură copiii noștri. Vă reamintim că decizia de a muta și comasa activitatea cluburilor de dans în incinta acestei săli de sport a fost luată pentru a reduce valoarea facturilor la electricitate și gaze, al căror preț a crescut îngrijorător pentru noi toți. Imediat ce vremea se va îmbunătăți și ziua se va mări, dacă se va dori, activitatea cluburilor se va putea muta la Casa de Cultură din Cumpăna, ca și până acum”, a transmis primarul Mariana Gâju printr-un mesaj postat pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde