Administraţia locală din Cumpăna vine în ajutorul refugiaţilor. "Este un gest de la oameni pentru oameni"

262
Administraţia locală din Cumpăna vine în ajutorul refugiaţilor.

Articole de la același autor

În această perioadă tulburată de războiul dintre Rusia şi Ucraina, toată lumea încearcă să ajute cum poate. Mai multe localităţi din judeţul Constanţa s-au mobilizat la maximum şi au trimis ajutoare pentru refugiaţii care au intrat în ţară prin vama Isaccea.

Un astfel de exemplu este şi comuna Cumpăna. Reprezentanţii administraţiei publice din această localitate, în frunte cu primarul Mariana Gâju, s-au deplasat la Isaccea, acolo unde au trimis pachete cu alimente, haine, produse de igienă şi alte obiecte folositoare pentru ucraineni.

În comuna Cumpăna, de zile bune, funcţionează un centru de colectare a ajutoarelor pentru refugiați, în Piața Agroalimentară. Oamenii s-au mobilizat şi au donat pături, perne, alimente, produse de igienă personală pentru femei și copii, iar toate au fost transportate către Isaccea.

„Reprezentanţii comunei Cumpăna au venit la Isaccea pentru a preda aici organizatorilor, acelora care îi primesc pe refugiaţii din Ucraina care au fugit din calea bombelor. Cumpănenilor trebuie să le mulţumesc încă o dată pentru că au fost darnici şi au oferit bunuri în valoare de peste 50.000 de lei. Să poţi să cumperi mărfuri de toţi aceşti bani, pentru noi înseamnă un gest de la oameni pentru oameni. Le mulţumesc locuitorilor comunei Cumpăna care au adus dulceţuri şi gemuri făcute în casă, cu mâinile dumnealor. Asta înseamnă că au pus şi suflet în tot ceea ce au făcut”, a declarat Mariana Gâju.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.843 secunde