Deputatul constănţean Bogdan Bola vine în ajutorul refugiaţilor ucraineni de la Isaccea

370
Deputatul constănţean Bogdan Bola vine în ajutorul refugiaţilor ucraineni de la Isaccea - bolaajutoare-1646677209.jpg
Refugiaţii ucraineni continuă să vină în număr cât mai mare în vama Isaccea, de acolo de unde sunt preluaţi de către autorităţile române.

Deputatul Bogdan Bola s-a mobilizat şi el aşa cum a făcut-o majoritatea românilor şi a mers la faţa locului pentru a acorda ajutoare şi pentru a observa situaţia de aproape. Bola a transmis pe contul său personal de Facebook care este situaţia din vama de la Isaccea.

„Prin Vama Isaccea trec, în medie, cam 2000 de refugiați în fiecare zi, însă numărul acestora este în creștere. În mod clar, cu cât se vor înteți acțiunile militare pe frontul de sud, în zona Odesa, acest număr va fi din ce în ce mai mare. În weekend a fost vreme frumoasă, organizarea în vamă a autorităților este una bună, iar românii s-au mobilizat absolut exemplar cu ajutoare, așa cum puțini ar fi crezut că suntem capabili. Camioane, autocare și mașini personale continuă să vină spre graniță cu ajutoare. Din păcate, vremea s-a stricat iar și se anunță că va dura ceva până se va încălzi din nou. Păturile și medicamentele sunt la mare căutare și extrem de necesare voluntarilor din Vama Isaccea. Turnichete, garouri, medicamente pentru copii împotriva răcelii, leucoplast, pansamente și bandaje, alcool sanitar, sirop de tuse și biberoane pentru copilași - toate sunt extrem de necesare. Foarte mulți operatori economici și simpli cetățeni din toată Dobrogea găzduiesc și hrănesc refugiații, însă mai ales cei din Tulcea au nevoie de sprijin pentru a oferi mese de trei ori pe zi. Cei mai mulți care fug din calea războiului sunt femei cu copii, oameni obișnuiți care azi se văd lăsați fără case sau orice formă de venit”, a transmis deputatul Bogdan Bola, pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7028 secunde