Edilul Cristian Radu: "Lucrările RAJA vor fi stopate în Mangalia în timpul sezonului estival"

318
Edilul Cristian Radu:
Pentru administraţia locală din municipiul Mangalia, turismul este un factor foarte important. Primarul Cristian Radu a anunţat public că, pe timpul sezonului estival, lucrările de înlocuire a conductelor vor fi stopate.

„Pentru ca sezonul estival să se desfășoare în cele mai bune condiții, am hotărât, împreună cu reprezentanții RAJA, ca pe timpul verii să fie suspendate lucrările de înlocuire a conductelor, în stațiuni. Terenul va fi adus, cât mai curând, la starea inițială, iar toate materialele necesare lucrărilor vor fi depozitate în locuri speciale pentru a nu deranja turiștii.

După cum știți, în această perioadă se execută lucrări ample de înlocuire și extindere a rețelei de apă și canalizare, atât în oraș, cât și în stațiuni, fapt ce va duce la reducerea pierderilor și o calitate mai bună a apei potabile. Având în vedere amploarea lucrărilor care se vor desfășura în toate zonele din oraș, ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de acestea”, a transmis primarul Cristian Radu.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5816 secunde