Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a prezentat câteva proiecte votate de aleşii locali

227
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a prezentat câteva proiecte votate de aleşii locali - mangaliaproiecte-1648147488.jpg
Joi, 24 martie, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Mangalia, în cadrul căreia s-au dezbătut şi s-au votat mai multe proiecte.

La finalul acesteia, primarul Cristian Radu a prezentat câteva dintre aceste proiecte printr-un mesaj transmis pe pagina sa oficială de Facebook.

„În ședința de astăzi a Consiliului Local Mangalia, am propus spre aprobare mai multe proiecte importante pentru orașul nostru. Unele dintre acestea vizează continuarea amenajării parcărilor de reședință, pe locul fostelor garaje. Vom accelera acest demers pentru a putea veni în întâmpinarea cererilor tot mai mari de locuri de parcare. Un alt proiect important are în vedere implementarea sistemului automat de irigație a spațiului verde, în mai multe zone din oraș, pentru o mai bună îngrijire a domeniului public, în special pe timpul verii. Voi reveni și asupra altor hotărâri ce vor fi supuse aprobării astăzi, pe măsură ce vom începe implementarea acestora”, a declarat primarul oraşului Mangalia, Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6665 secunde