Taxele locale și prețul gigacaloriei, în atenţia consilierilor din Mangalia

160
Taxele locale și prețul gigacaloriei, în atenţia consilierilor din Mangalia - mangaliataxe2-1640114947.jpg
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la ultima şedinţă ordinară din acest an, care va avea loc, miercuri, 22 decembrie, ora 13.00.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social. Unul dintre proiectele importante supuse adoptării în CL se referă la aprobarea prețului de producție și distribuție a energiei termice pe raza municipiului, precum și prețul de furnizare către populația branșată la sistemul centralizat.

Un alt proiect vizează stabilirea taxelor și impozitelor locale pe anul 2022, dar și a celor care se referă la taxele speciale pentru promovarea și dezvoltarea turismului și cea de stațiune, precum și alte taxe speciale pentru eliberare/vizare a autorizației/avizul program de funcționare pentru activitățile produselor și serviciilor de piață.

În aceeaşi şedinţă ordinară, se va supune spre aprobare decontarea cheltuielilor pentru naveta la și de la locul de muncă a cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat, în anul școlar 2021 – 2022, dar și programul de sprijinire a categoriilor de persoane vulnerabile din punct de vedere economic și social. Totodată, consilierii locali vor vota aprobarea documentației tehnice (faza D.A.T.C./P.T.) și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului privind înființarea unui teren de sport multifuncțional, în Parcul „Diana”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5937 secunde