Lucrări RAJA în zona Tomis Nord. Când va fi reluată furnizarea apei

271
1
Lucrări RAJA în zona Tomis Nord. Când va fi reluată furnizarea apei - xlucrariraja-1648044569.jpg

Articole de la același autor

Echipele RAJA continuă să lucreze pe bulevardul Tomis, pentru remedierea avariei apărute pe magistrala cu diametrul de 600 mm, din dreptul blocului T14. Potrivit reprezentanţilor companiei de apă, o parte din lucrări vor fi efectuate şi în cursul zilei de joi, 24 martie.

„Au fost întâmpinate mai multe obstacole ce au îngreunat operațiunile. În momentul decopertării zonei, s-au identificat cabluri electrice care au impus precauție în executarea operațiunilor, fiind necesară asistență de specialitate din partea furnizorului de energie. Deoarece conducta avariată este mult subțiată din cauza vechimii, s-a hotărât realizarea unui manșon pe o lungime de trei metri, confecționat din oțel, ce are rolul de a proteja și susține instalația. În cazul în care nu se execută această protecție, conducta ar putea ceda în viitorul apropiat, lăsând fără apă foarte mulți consumatori pentru o perioadă mare de timp. Ținând cont de aceste aspecte, dar și de timpul necesar pentru degajări, lucrările de sudură, dar și intrarea în presiune a conductei, intervențiile executate astăzi nu vor putea fi finalizate, fiind necesară realizarea acestora și în cursul zilei de mâine, în același interval orar”, au precizat reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, diseară, începând cu ora 19.00, se va relua furnizarea apei către consumatorii afectaţi.

Iar joi, 24 martie, între orele 9.00 şi 19.00, vor continua operațiunile de remediere a avarie. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

Perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis;

Cartierele Tomis Nord, Brotăcei, Tomis II și Anadalchioi;

Str. Poporului;

Zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și cei arondați punctele termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 100, 102, 104, 117, 120 - 124 și 147.

Bd. Tomis, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat”, mai adaugă reprezentanţii RAJA.

Comentează știrea

Petre
24 martie 2022
Avaria de la raja

Se oprește și apă caldă și rece speram ca după ziua de azi sa nu se mai oprească e ff deranjant dar răbdat ce sa facem decât sa fie și o avarie ce curent adăugată mai bine mai răbdat puțin dar sa știm dacă mai durează sivpana când sa ne oprim și noi apă pentru a doua zi nu ne trebuie numai sa bem vai de cei care au copii mici sau persoane vârstnice de îngrijit....

Pagina a fost generata in 0.5493 secunde