AVARIE RAJA. Mai multe străzi din Constanţa au rămas fără apă rece

399
AVARIE RAJA. Mai multe străzi din Constanţa au rămas fără apă rece - avarielucrariraja1-1647847528.jpg

Articole de la același autor

O avarie a fost înregistrată luni dimineaţă, 21 martie, pe magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, de pe aleea Universității din municipiul Constanța. În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, începând cu ora 8.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardele: Aurel Vlaicu – Alexandru Lăpușneanu – Tomis – Aurel Vlaicu, cei de pe străzile adiacente, respectiv: Cuarțului, Diamantului, Smaraldului, Opalului, Agatului, Perlei și Rubinului, precum și abonații de pe bd. Mamaia - zona delimitată de Aqua Magic și Ecluza Năvodari.

Totodată, vor avea apă cu presiune scăzută utilizatorii din zona Piața Tomis III și cei arondați punctelor termice: 45, 116, 119 și 214.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp”, precizează reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 17, când va fi reluată şi furnizarea de apă rece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6502 secunde