AVARIE RAJA. Mai multe zone din Constanţa rămân fără apă rece, miercuri, 23 martie

1546
AVARIE RAJA. Mai multe zone din Constanţa rămân fără apă rece, miercuri, 23 martie - avarielucrariraja1-1647952945.jpg

Articole de la același autor

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis (bl.T14) din municipiul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, miercuri, 23 martie, în intervalul orar 9.00 – 19.00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

- Perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis;

- Cartierul Anadalchioi;

- Zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și cei arondați punctele termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55 și 100.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune redusă abonaților de pe bd. Tomis (partea stângă), cu sensul de mers spre bd. Mamaia, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Avănd în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.64 secunde