Mariana Gâju face demersuri pentru direcţionarea autobuzelor CT Bus în comuna Cumpăna

1358
Mariana Gâju face demersuri pentru direcţionarea autobuzelor CT Bus în comuna Cumpăna - cumpanatransport-1649358371.jpg
Primăria Cumpăna a anunţat, prin intermediul reţelelor de socializare, faptul că se fac în continuare demersuri pentru ca traseul autobuzelor CT Bus să fie direcţionat până în comuna condusă de edilul Mariana Gâju.

Interesul tuturor cetăţenilor din Cumpăna este să beneficieze de transportul public în comun pus la dispoziţie de CT Bus.

„Transportul public de persoane pe traseul Constanța – Cumpăna și retur rămâne o prioritate pentru Administrația Publică Locală. În data de 17 iulie 2020 s-a înființat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Constanța, la care prin Hotărâri de Consiliu Local au aderat Constanța, Năvodari, Ovidiu, Cumpăna și Mihail Kogălniceanu. Scopul este extinderea traseelor pe care trebuie să circule autobuzele CT BUS.

În data de 16 martie 2022, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a organizat o întâlnire cu cei 16 edili, reprezentanți ai localităților cuprinse în Zona Metropolitană, având ca scop reînființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru implementarea transportului public de persoane cu autobuzele CT BUS. Compania angajată de Primăria Constanța pentru realizarea studiului de oportunitate privind reînființarea ADI Transport ne-a transmis un chestionar care trebuie completat de cât mai mulți locuitori ai comunei Cumpăna, astfel încât noul serviciu de transport cu autobuzele CT BUS să fie dimensionat corect”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cumpăna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7823 secunde