Proiectul USR Constanţa pentru construirea parcului din Faleză Nord intră într-o nouă etapă

724
Proiectul USR Constanţa pentru construirea parcului din Faleză Nord intră într-o nouă etapă - usrparc-1649083269.jpg
USR Constanţa a iniţiat un proiect prin care în cartierul Faleză Nord să apară un parc care ar urma să se întindă pe o suprafaţă de 11.500 de metri pătraţi.

Reprezentanţii USR salută şi implicarea primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, în dezvoltarea acestui proiect.

„Parcul din Faleză Nord, ce se va întinde pe o suprafaţă de 11.500 de metri pătraţi (între zona Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum), unul dintre cele mai importante proiecte propuse şi iniţiate de consilierii locali USR Constanţa, este tot mai aproape de a deveni realitate. Procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţia serviciilor de proiectare va fi începută în perioada următoare. Această etapă importantă din concretizarea proiectului USR vine după ce, în luna februarie, studiul de fezabilitate fusese inclus prin vot în Bugetul Local pentru 2022.

Primarul Vergil Chiţac a lăsat orgoliile personale deoparte şi a înţeles cât de important este acest parc pentru constănţeni. Mai mult, plin de entuziasm, domnul Chiţac transmite, prin interpuşi cărora vrea să le apreteze imaginea publică extrem de şifonată, că suprafaţa alocată parcului ar putea fi chiar de 14.000 mp. Foarte bine! USR Constanţa susţine extinderea proiectului şi suntem dispuşi să oferim, în continuare, tot sprijinul necesar”, au transmis reprezentanţii USR Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.279 secunde