Aleșii de la USR solicită desfăşurarea şedinţelor Consiliului Local Constanța în format fizic

344
Aleșii de la USR solicită desfăşurarea şedinţelor Consiliului Local Constanța în format fizic - usrsedinta-1648650129.jpg
Consilierii locali din partea USR Constanţa nu înţeleg de ce primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, nu desfăşoară şedinţele de Consiliu Local în format fizic.

Chiar dacă luna trecută şedinţa de Consiliu Local s-a desfăşurat în „Sala Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, iată că acum se continuă desfăşurarea şedinţelor în format online.

„Spre consternarea tuturor consilierilor locali USR, domnul primar Vergil Chițac a convocat ședința de Consiliu Local Municipal din această lună (joi, 31 martie) în format online. Decizia vine în condițiile în care, luna trecută, se revenise la formatul fizic. Nu se mai justifică sub nicio formă, atât moral, cât și etic ca ședințele CLM să fie ținute online. Îl informăm, oficial, pe domnul primar Vergil Chițac că starea de alertă a fost ridicată de trei săptămâni. Prin decizia de a susține, din nou, ședința de Consiliu Local în format online, primarul Constanței îngrădește cu bună știință accesul publicului și al presei, încălcând flagrant regulile Codului Administrativ. Îi solicităm public domnului primar să ne transmită pe ce cale consideră de cuviință, care este justificarea pentru convocarea ședinței de CLM din această lună în format online. De asemenea, îi sugerăm domnului Vergil Chițac să-și învingă teama de presă și de cetățenii orașului și să organizeze ședințele de Consiliu Local în format fizic, așa cum se întâmplă deja în toate orașele țării”, au transmis reprezentanţii USR Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4763 secunde