Locuitorii orașului caută ajutor la Primăria lui Gigi Chiru

368
7
Locuitorii orașului caută ajutor la Primăria lui Gigi Chiru - chiru-1338110231.jpg
De când a fost înființată, Primăria Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru a fost vizitată de sute de oameni care au reclamat diverse probleme. Astfel, în intervalul 21-27 mai, la Primăria Constănțenilor s-a ajuns la aproape 900 de dosare înregistrate cu probleme ale constănțenilor.

"Cei mai mulți solicită ajutoare de căldură și micșorarea prețului la gigacalorie, locuințe sociale, vor rezolvată problema câinilor comunitari, parcuri mai curate sau au diferite dosare cu retrocedări", a spus Chiru.

Totodată, mulți din cei care s-au dus la Primăria Constănțenilor s-au adresat juriștilor din cadrul proiectului condus de Christian Gigi Chiru, candidatul APC pentru funcția de primar al orașului, deoarece au diverse litigii în instanță. Un număr important din totalul de solicitări îl reprezintă și dosarele medicale. Potrivit angajaților de la Primăria Constănțenilor, până în momentul de față au fost soluționate peste 750 de sesizări sau doleanțe ale cetățenilor. 

Comentează știrea

Andreea
28 mai 2012
curiozitate

Oamenii vin sa se planga la Chiru de toate problemele, insa, oare cand or veni alegerile il vor vota pe el? M-as mira, mai ales batranii cumparati de Mazare cu puiul si faina...Ar trebui totusi ca locatarii sa-si deschida putin ochii si sa vada cine are disponibilitatea de a-i ajuta. Daca se duc la Chiru sa se planga, sunt obligati sa-l si voteze. Doar asa ii dau putere sa rezolve cazurile, altfel n-are cum! Si Chiru merita puterea in Constanta!

lavinia
28 mai 2012
Chiru primar

cu siguranta ,trebuie sa iesim pe 10 iunie sa votam,sa votam corect fara a fi influientati de pachetele, invitatii la restauranta ,etc....sa votam un viitor mai bun.

jana
28 mai 2012
vot

Doar pentru faptul ca-si face timp sa asculte problemele oamenilor este de apreciat. il voi vota

Adriana
28 mai 2012
pensionarii

Pensionarii astia se duc la toti care le ofera o mica mana de ajutor, profita de pe urma tuturor dar apoi tot pe mazare il voteaza ca asa-i traditia. Mai oameni buni, mai deschideti si voi ochii. Votati pe cine va ajuta cu adevarat!

stefania
28 mai 2012
pt fanii lu mazare

"Sunt frumos de pus in rama, Ma invart prin lumea buna, Vorbesc rr-it, ca Geoana Si am nume de… leguma. Fiind crescut la malul marii, Garderoba mea, fireste, Sta sub semnul intrebarii… Nu stii de-s primar sau Peste. Port camasi cu flori pe ele, La costum brodat cu voal, Exact ca-n telenovele, Zici ca merg la carnaval. Cand dansez, provoc suspans, Dau femeile pe spate, Zici ca fac cursuri de dans C-un instructor de karate. Noptile o ard prin cluburi, Uneori dansez pe mese, Fumand elegant trabucuri Si punand mana pe fese. Ca primar, eu fac bani grei: Mergi gratis pe Himalaya, Dar la mine dai trei lei Ca sa traversezi Mamaia. Vara-s printre cetateni, Dar cand sunt troieni afara, Merg tiptil spre Otopeni Si de acolo, fug din tara. Ieri n-am prins zborul de Rio, Fiindca am ajuns tarziu, Stand blocat pana la ziua In zapada,… la Lehliu. N-a impins zapada groasa Nici un utilaj cu vola. Tot mai bine e acasa Unde am telegondola. Fericita e Constanta, C-are un edil model Cum nu vezi decat prin Franta. Sunt primarul Bonduelle."

ada
29 mai 2012
un viitor mai bun.

chiru merita cu adevarat sa ajunga primar, el ne asculta si doreste sa ne ajute,pe 10 iunie sa mergem sa -l votam. nu trebuie doar sa ne dorim o schimbare, trebuie sa facem ceva pentru asta , pe 10 iunie sa l votam pe chiru pentru un viitor mai bun.

cosmin
31 mai 2012
chiru primar

mazare trebuie schimbat, trebuie sa plece de la primari sa lase locul unui om capabil sa faca ceva pentru constanteni, pe 10 iunie votez gigi chiru

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9879 secunde