Lucrările de asfaltare din comuna Rasova, verificate de preşedintele CJC Mihai Lupu

21498
Lucrările de asfaltare din comuna Rasova, verificate de preşedintele CJC Mihai Lupu - asfaltare-drumuri-1716231100.jpg

Articole de la același autor

Drumuri Județene Constanța SA continuă programul de reabilitare a infrastructurii de drumuri din județul Constanța. Președintele CJC, Mihai Lupu, s-a deplasat luni în localitatea Rasova, alături de Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al DJCT, pentru a verifica stadiul lucrărilor derulate în această comunitate.

Echipa DJCT a ajuns și în localitatea Rasova, acolo unde administrația locală încearcă de ani de zile să modernizeze drumurile din interiorul comunei. Ceea ce pentru unii ar părea nesemnificativ sau neprioritar, pentru locuitorii din Rasova și comunitățile din zonă înseamnă o schimbare majoră în calitatea vieții lor de zi cu zi, facilitând accesul, reducând disconfortul și sporind siguranța.

„Lucrările au demarat pe 8 aprilie, cinci străzi aflate la stadiul de pământ fiind pietruite cu aproximativ 6.200 de tone de piatră. Pe trei dintre acestea, deja s-au turnat 1.400 de tone de asfalt, îmbunătățind semnificativ accesul în zonă. Continuăm să muncim pentru a finaliza aceste lucrări și pentru a transforma fiecare comunitate din județul Constanța într-un loc de care să fim cu toții mândri”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4315 secunde