Ludovic Orban, confirmat pozitiv COVID-19. Cum s-a infectat și ce spune despre Certificatul verde

238
Ludovic Orban, confirmat pozitiv COVID-19. Cum s-a infectat și ce spune despre Certificatul verde - ludovic-1642169704.jpg
Ludovic Orban a anunțat că a avut COVID-19, fiind diagnosticat în primele zile ale anului, relatează Realitatea.net


„Am fost absent din spaţiul public după anul nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut Covid-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus. M-am îmbolnavit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu omicron.


Nu am avut o formă gravă. Simptomele ( febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii ) s-au manifestat timp de 2, 3 zile. Am putut să văd direct acţiunea instituţiilor implicate. Am fost sunat de DSP Bucureşti chiar în ziua în care am fost introdus în aplicaţia Coronaforms pentru efectuarea anchetei epidemiologice şi am primit pe mail decizia DSP cu privire la perioada de izolare în ziua următoare. Am fost sunat şi de un reprezentant al DSP Prahova, probabil pentru că în ancheta epidemiologică am indicat ca loc posibil de infectare o localitate din judeţul Prahova, unde mi-am petrecut revelionul. În perioada în care am fost izolat la domiciliu am fost vizitat de poliţie de două ori pentru a fi verificat dacă respect decizia de izolare. Nu am fost la spital, dar mi-am monitorizat constant saturaţia de oxigen cu pulsoxiometrul”, a anunțat Ludovic Orbanm vineri, într-un mesaj pe Facebook.

Liderul Forța Dreptei, fost președinte PNL și fost premier, a relatat că și-a reluat activitatea după cele 10 zile de la confirmarea infectării.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0384 secunde