Ludovic Orban, desemnat premier. Audierile miniștrilor și votul de învestitură, în procedură rapidă

207
Ludovic Orban, desemnat premier. Audierile miniștrilor și votul de învestitură, în procedură rapidă - dddd-1584106925.jpg
Președintele Klaus Iohannis le-a transmis astăzi liderilor politici, la consultările făcute prin teleconferință, că îl va desemna pe Ludovic Orban pentru funcția de premier. Conducerea parlamentului se reunește de la ora 17 pentru a stabili o procedură rapidă pentru audierea miniștrilor și votul de învestitură, relatează Digi 24.

Conform unor surse politice, atât audierile, cât și votul urmează să aibă loc mâine, procedura fiind una foarte strictă după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost depistat pozitiv la coronavirus, el având mai multe întâlniri cu lideri și parlamentari ai PNL.

Procedura de învestire a guvernului va fi una cu totul și cu totul nouă, mai ales că premierul desemnat se va afla în autoizolare la Vila Lac. Orban cel mai probabil va prezenta programul de guvernare prin videoconferință. Audierea miniștrilor ar putea fi făcută de asemenea prin videoconferință, au precizat sursele citate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4503 secunde