Marcel Ciolacu acuză PNL că organizează ilegal congresul în care îşi alege şeful

367
Marcel Ciolacu acuză PNL că organizează ilegal congresul în care îşi alege şeful - ciolacu-1632422906.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările cu SARS-CoV-2 au explodat, reprezintă un afront uriaş la adresa românilor.

„Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că, anul trecut, PSD a organizat congres online în pandemie şi a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale.

„Am redus masiv numărul de delegaţi; am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet; am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală. Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18,00 sau 20,00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând - cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID”, a adăugat Marcel Ciolacu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4656 secunde