Marcel Ciolacu, apel către profesori să revină la clase: “E vorba de viitorul copiilor”

244
Marcel Ciolacu, apel către profesori să revină la clase: “E vorba de viitorul copiilor” - marcelciolacuadeptsporlegesalari-1685631746.jpg
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, face un apel către profesori să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an şcolar, precizând că discuţiile asupra „problemelor legitime” din sistem trebuie să continue, dar e vorba de viitorul copiilor.


„Discuţiile asupra problemelor legitime din sistem trebuie să continue, însă este vorba şi de viitorul copiilor. De aceea, toate examenele trebuie să se desfăşoare conform programărilor anunţate”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.


El precizează că ordonanţa de creştere imediată a veniturilor profesorilor şi personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial, dar menţionează că acest lucru trebuie completat printr-o reformă „consistentă” a salarizării din sistemul de învăţământ.


„Iar asta se va întâmpla chiar de anul viitor, când viitoarea lege a salarizării unitare va fi aplicată. Voi continua să am toată deschiderea pentru dialog şi pentru găsirea unor soluţii realiste şi aplicabile, care să aducă mai multă dreptate în sistemul de învăţământ. Acesta este doar primul pas! Mai mult, mi-am asumat clar că viitorul Guvern va continua, cu şi mai multă forţă, să redea respectul şi demnitatea cuvenite dascălilor”, a adăugat liderul PSD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9307 secunde