Profesorii resping iar oferta Guvernului. “Le dăm răspuns marți, în Piața Victoriei“

183
Profesorii resping iar oferta Guvernului. “Le dăm răspuns marți, în Piața Victoriei“ - ndk0yzflotu1zjnjymuxytiyodg3otri-1685272126.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Marius Nistor, a declarat că oferta prezentată pentru a patra oară de Guvern este inacceptabilă și că greva continuă. El a transmis că guvernanții vor primi un răspuns din partea cadrelor didactice, marți, când este anunțat un miting de amploare în fața Palatului Victoria: „Sunt invitați să coboare în fața oamenilor. Poate de la etaje au o imagine deformată.”


“Colegii noștri au spus foarte clar NU la oferta Guvernului. Nu știu ce își imaginează Guvernul, dar varianta comunicată de ei a fost transmisă în teritoriu. Colegii din teritoriu au spus că nu pot acceptă asta, că vor să fie respectați. Dacă își doresc un răspuns (guvernul - n.r.), îl vor primi marți – ne vom da întâlnire în Piața Victoriei și de acolo plecăm în marș la Palatul Cotroceni. (…) Nu stăm cu mâna întinsă, e vorba de demnitate, de respect. E greu pentru ei să înțeleagă ce se întâmplă în școli acum. Când ți s-a ridicat o țară întreagă în stradă iar tu nu înțelegi cât de amplu e fenomenul înseamnă că nu ai ce căuta acolo. Colegii noștri au transmis că nu acceptă vouchere, carduri sau alte lucruri asemănătoare. Nu sunt credibili în fața noastră. Vom face tot ce e bine pentru elevi, ne-au înțeles, dar cheia e în mâinile celor care au putere politică. Coaliția majoritară trebuie să își asume rezolvarea acestei probleme, să nu încerce să incite societatea împotriva noastră! Răspunderea e a lor, iar ei vor să continue același tip de politică”, a declarat Marius Nistor la Digi24.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde