Marcel Ciolacu, despre rectificarea bugetară: „Cred că vineri vom avea iarăşi o discuţie”

136
Marcel Ciolacu, despre rectificarea bugetară: „Cred că vineri vom avea iarăşi o discuţie” - ciolacu-rectificare-1688646012.jpg

Articole de la același autor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că vineri va avea loc o nouă întâlnire cu miniştrii de resort şi cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, în care se va discuta despre rectificarea bugetară.

Marcel Ciolacu a fost întrebat la Berlin, unde se află în vizită de lucru, care vor fi priorităţile pentru rectificarea bugetară.

„Am avut până acum două sau trei întâlniri. Este evident că trebuie luate anumite măsuri nu numai de reducere şi în ceea ce priveşte veniturile. Lucrul acesta se ştia încă din luna mai, în urma avertismentului venit de la Comisia Europeană. Cred că vineri vom avea iarăşi o discuţie cu fostul ministru al Finanţelor, cu actualul ministru al Finanţelor şi cu preşedintele Senatului şi în zilele următoare, săptămâna următoare începem să luăm decizii. Nu se va mări niciun impozit. Nu vor fi introduse impozite noi, se va lucra exact pe ceea ce ne-am asumat în acest moment, nu eu, Marcel Ciolacu, şi nici PSD nu am contribuit la proiectul PNRR, dar este un lucru asumat de către statul român şi vom încerca să scoatem cât mai mult din excepţii, mai ales că avem un jalon de îndeplinit asumat în PNRR”, a spus Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4212 secunde