Marcel Ciolacu: "Mai vedem lideri care propun să ieşim din UE, uitând că am beneficiat de 54 de miliarde de euro"

79
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că există lideri politici care propun ieşirea din Uniunea Europeană, uitând beneficiile pe care le oferă apartenenţa la UE.

El a menţionat că politicienii care uită cât importantă este umbrela NATO, mai ales în contextul unei crize de securitate, ar trebui întrebaţi care sunt alternativele pe care le susţin.

„Acum vedem cât de importantă este apartenenţa noastră la NATO. Mai vedem anumiţi lideri politici care vin şi propun românilor să ieşim şi din Uniunea Europeană, uitând că de la Uniunea Europeană am avut peste 54 de miliarde de euro, care se regăsesc în infrastructura şi dezvoltarea acestei ţări, uitând cât de important este NATO şi umbrela NATO în acest moment, mai ales într-o criză de securitate regională majoră pentru întreaga Europă, având un conflict în Europa în anul 2023. Poate, când îi mai vedeţi că exprimă astfel de păreri, întrebaţi ce vor pune în loc. Poate au ei alte concepte”, a arătat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

În ce priveşte postarea sa de joi pe Twitter, în urma ameninţărilor venite din partea guvernatorului din Herson privind atacarea podului de la Giurgiuleşti, Ciolacu a precizat că statul român trebuia să aibă o reacţie în acest caz.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4776 secunde