Marcel Ciolacu cere o intervenţie cât mai rapidă în sprijinul populaţiei din zonele afectate de inundaţii

132
Marcel Ciolacu cere o intervenţie cât mai rapidă în sprijinul populaţiei din zonele afectate de inundaţii - ciolacu-a-cerut-1687873261.jpg

Articole de la același autor

Premierul Marcel Ciolacu a cerut, marţi, 27 iunie, în cadrul unei întâlniri de lucru cu responsabili în domeniu, o intervenţie cât mai rapidă în sprijinul populaţiei din zonele afectate de inundaţii.

În cadrul reuniunii s-a făcut o analiză a situaţiei şi a măsurilor de intervenţie necesare pentru sprijinirea urgentă a persoanelor care au de suferit din cauza fenomenelor meteorologice.

„Pentru oamenii aflaţi în situaţii dificile fiecare zi contează. Am cerut autorităţilor statului ca acolo unde putem interveni pentru a ajuta populaţia să o facem cât mai rapid. Procedura de evaluare a pagubelor este în curs, trebuie finalizată cât mai repede pentru ca despăgubirile pentru pierderile suferite să ajungă la oameni cât mai curând”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul a cerut ca mecanismul de comunicare între instituţiile statului să fie pro-activ, având în vedere că asemenea fenomene meteorologice au devenit extrem de dese.

El a mai solicitat ca ministerele şi agenţiile din subordine să acţioneze coordonat cu celelalte instituţii cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă pentru ca reacţia de răspuns să fie eficientă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3297 secunde